Новий 2016-й

Дмитро Bondel Божков

Я вже давно прагну робити будь-які святкові гуляння по-своєму, викорінюючи звички, які ми успадкували від батьків. Мені пощастило з друзями, адже вони солідарні зі мною в цьому питанні.

Другий рік поспіль ми з дружиною зустрічали новий рік у наших найдорожчих друзів – вп’ятьох, тісним сімейним колом.

Створюю новорічний настрій )

Фото опубликовано Дмитро Божков (@bondel_ua)

По-перше, ми відмовились від звичного столу. Зустрічати Новий рік сидячи на подушках на підлозі – це круто! Особливо пощастить тому, хто сидить біля батареї.

По-друге, ніяких 100500 салатів, 20 гарячих страв, котлет й інших «обов’язкових» атрибутів свят.
В якості гарячої страви – сирне фондю; трохи нарізки – копчене м’ясо, ковбаса і сир; один єдиний салат – олів’є; один шоколадний десерт.

По-третє – ніяких міцних напоїв. Лише шампанське і одна пляшка вина.

А ще – ніякого телевізора і традиційного перегляду новорічного привітання президента. Особисто мені не цікаво, що він скаже про минулий рік. Мені цікаво, що він зробить в прийдешньому.

Вранці – домашнє шампанське, розбирання подарунків під ялинкою й інженерно-технічні роботи по збиранню 3D-пазла для найменшого члена нашої команди.

Рік почався з шампанського і роботи руками ) #ugears #3dpuzzle

Фото опубликовано Дмитро Божков (@bondel_ua)

Святкування в такий спосіб залишило найкращі спогади, і моя скарбничка поповнилась найсвітлішими враженнями.
Всі щасливі, сповнені радості, з ясною головою, легким шлунком і святковим настроєм.

Я бажаю всім наснаги в новому році. Ставте нові цілі й робіть усе для їхнього досягнення. Цінуйте друзів і рідних. Накопичуйте приємні враження, щоб 31 грудня 2016 року кожен з нас згадував лише позитивні моменти. Змінюйте світ на краще!

P.S. Хочу відзначити те, що до 12 години ночі я не чув ніяких феєрверків. Чи то бракувало грошей на піротехніку, чи то люди справді перестали святкувати Новий рік за Москвою.

P.P.S. Найкраще привітання з Новим роком, як не дивно, прозвучало від Святослава Вакарчука:

Цікаві статті:

Залишити відповідь

Авторизуватись через: